Lacak Linear Actuator 12v 24v FD3

Pedaran pondok:

FD3 Linear Actuator mangrupikeun Track Linear Actuator, éta ngagunakeun desain gerak linier lacak. Konstruksi anu unik ngamungkinkeun pikeun aplikasi anu meryogikeun poin anu dipasang. Ieu seueur dianggo pikeun jati sareng otomatisasi bumi, sapertos sofa listrik, lift TV.


Detil Produk

Tanda Produk

Pabrik Sanxing Nawarkeun Anjeun

1. Pabrik HARGA LANGSUNG.

2. KUALITAS BAGUS.

3. PENGIRIMAN CEPAT JEUNG 7 Dinten.

4. TEU MOQ, 1 PC OKÉ.

5. JAMINAN JAMAN 12-BULAN.

6. Nampi OEM & ODM ORDER.

HH3A7038

Spésifikasi

Tegangan Masukan

12V / 24VDC

Max. Beban

5000N (Push) / 4000N (Tarik)

Laju (Teu aya Beban)

4 ~ 35mm / s

Stroke (S)

30 ~ 1000mm

Min. Jarak Instalasi (A)

155mm

Siklus Kawajiban

10%, lirén salami 18 menit saatos teras-terasan damel 2 menit

Ngawatesan Saklar

Diwangun, prasetél pabrik

Suhu Operasi

-20 ° C ~ + 40 ° C

Noise Decibel

≤48 dB

Kelas Perlindungan

IP40

Panyambung tukang

Teu aya rotasi

Warna

Hideung

Ngagambar

FD3

Rincian Produk

1. Motor sapinuhna dibungkus ku perumahan palastik, ieu nyayogikeun insulasi panas, insulasi debu sareng insulasi noise.

2. Konektor tukang dihijikeun sareng perumahan palastik.

HH3A7044

Aktuator ngoperasikeun blok plastik bodas. Blok ieu didamel tina POM, éta tiasa nyandak beban 5000N maks.

HH3A7051

Sacara umum, aya sapotong beusi dipasang dina sirah aktuator.

Upami pangguna henteu peryogi, potongan beusi moal dipasang, mangga parios gambar di handap ieu pikeun rujukan.

HH3A7052
HH3A7053

Aplikasi

Aktuator FD3 seueur dianggo pikeun angkat TV (nganggo kurung ningkatna TV - Angkat TV SXTL ), éta tiasa dipasang dina kabinet, atanapi tiasa dipasang dina tungtung ranjang. Éta populér pisan di kantor sareng bumi ayeuna.

Application

Aktuator FD3 tiasa dianggo pikeun angkat LCD upami pangguna gaduh kurung nyalira. Sanxing remote control mangrupikeun pilihan opsional.

212

Jaminan

Ti tanggal pangiriman dina 12-bulan, pangguna dina kaayaan normal, kalayan masalah kualitas actuator linier anu disababkeun ku kagagalan mékanis atanapi karusakan, pabrik urang tanggel waler pikeun pangropéa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami