Angkat TV SXTL

Éta populér dianggo dina parabotan sareng kantor. Siga tungtung ranjang, kabinet sareng méja kantor.
Prinsipna nyaéta ngandelkeun angkat sareng ka handap tina aktuator linier ngajalankeun angkat sareng ka handap TV.
Kami ngarékoméndasikeun ngagunakeun babarengan sareng adaptor sareng jarak jauh nirkabel kami, éta bakal gampang dianggo.
Kami yakin yén Sanxing SXTL TV Lift bakal ngajantenkeun angkat anjeun langkung raoseun!


Waktos Post: Nov-23-2020