Dina taun 2018, Yuyao Sanxing ngahadiran MEDICAL FAIR INDIA 2018 di India.

Dina taun 2018, Yuyao Sanxing ngahadiran MEDICAL FAIR INDIA 2018 di India.
Éta Pameran Perdagangan Terkenal India pikeun insdustri médis sareng Podomoro.
Dina pameran ieu, aranjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun minuhan klién India normal kami, sareng kéngingkeun 115 palanggan énggal.
Ucapan salamet!
(Sophie nampi klien dina gambar.)


Waktos Post: Nov-23-2020