Dina taun 2017, Yuyao Sanxing ngahadiran MEDICAL FAIR INDIA 2018 di India.

Dina taun 2017, Yuyao Sanxing ngahadiran Médis 2017 di Dusseldorf.

Éta pameran dagang médis anu ngarah di dunya, sareng platform nomer hiji industri pikeun panyayap industri téknologi médis, KOMPITED.
Dina pameran ieu, aranjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun minuhan klién Jerman normal kami, sareng kéngingkeun 132 palanggan énggal.
Ucapan salamet!
(Dina gambar éta klien nempatkeun pesenan sareng Sophie dina pameran langsung.)


Waktos Post: Nov-23-2020