Dina taun 2017, Yuyao Sanxing ngahadiran paméran KIMES di Koréa.

Dina taun 2017, Yuyao Sanxing ngahadiran paméran KIMES di Koréa.
Éta acara Médis Internasional & Peralatan Rumah Sakit.
Dina paméran ieu, aranjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun patepung sareng klien Korea normal urang, sareng kéngingkeun 92 palanggan énggal.
Ucapan salamet!
(Maria nampi palanggan dina gambar.)


Waktos Post: Nov-23-2020