Warta

  • In the year 2017, Yuyao Sanxing attended the MEDICAL FAIR INDIA 2018 in India.

    Dina taun 2017, Yuyao Sanxing ngahadiran MEDICAL FAIR INDIA 2018 di India.

    Dina taun 2017, Yuyao Sanxing ngahadiran PÉSÉLIKA 2017 di Dusseldorf. Éta pameran dagang médis anu ngarah di dunya, sareng platform nomer hiji industri pikeun panyayap industri téknologi médis, KOMPITED. Dina pameran ieu, aranjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun minuhan klién Jérman normal kami, ...
    Maca deui
  • In the year 2018, Yuyao Sanxing attended the MEDICAL FAIR INDIA 2018 in India.

    Dina taun 2018, Yuyao Sanxing ngahadiran MEDICAL FAIR INDIA 2018 di India.

    Dina taun 2018, Yuyao Sanxing ngahadiran MEDICAL FAIR INDIA 2018 di India. Éta Pameran Perdagangan Terkenal India pikeun insdustri médis sareng Podomoro. Dina pameran ieu, aranjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun minuhan klién India normal kami, sareng kéngingkeun 115 palanggan énggal. Ucapan salamet! (Sophie nampi ...
    Maca deui
  • In the year 2017, Yuyao Sanxing attended the KIMES exhibition in Korea.

    Dina taun 2017, Yuyao Sanxing ngahadiran paméran KIMES di Koréa.

    Dina taun 2017, Yuyao Sanxing ngahadiran paméran KIMES di Koréa. Éta acara Médis Internasional & Peralatan Rumah Sakit. Dina paméran ieu, aranjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun patepung sareng klien Korea normal urang, sareng kéngingkeun 92 palanggan énggal. Ucapan salamet! (Maria nampi palanggan dina gambar ...
    Maca deui
  • SXTL TV Lift

    Angkat TV SXTL

    Éta populér dianggo dina parabotan sareng kantor. Siga tungtung ranjang, kabinet sareng méja kantor. Prinsipna nyaéta ngandelkeun angkat sareng ka handap tina aktuator linier ngajalankeun angkat sareng ka handap TV. Kami ngarékoméndasikeun nganggo sareng adaptor sareng jarak jauh nirkabel kami, anu ...
    Maca deui