Angkat TV Bermotor- 26 "-60" TV

Pedaran pondok:

Angkat SANXING SXTL TV populér di bumi modéren. Éta tiasa dianggo pikeun ngajagi tipi anjeun teu katingali sareng némbongan dina mencét tombol, atanapi kanggo ngendalikeun jangkungna tivi pikeun kasenangan nonton anu optimal. Modél ieu tiasa naékkeun TV anjeun dugi ka 39,4 "jangkungna sareng gampang dikontrol ku kadali jauh nirkabel. Kaseueuran jalma resep masangkeunana dina jero kabinét, tungtung ranjang atanapi kendaraan rekreasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Pabrik Sanxing Nawarkeun Anjeun

1. Pabrik HARGA LANGSUNG.

2. KUALITAS BAGUS.

3. PENGIRIMAN CEPAT JEUNG 7 Dinten.

4. TEU MOQ, 1 PC OKÉ.

5. JAMINAN JAMAN 12-BULAN.

6. Nampi OEM & ODM ORDER.

HH3A7214
HH3A7216

Spésifikasi

Tegangan Masukan

100-240V AC 50-60HZ

Max. Beban

1000N / 100KG / 220LBS

Laju (Teu aya Beban)

30mm / s (1.18 inci / s)

Stroke (S)

300mm / 11.8 "~ 1000mm / 39.4"

Ukuran layar

26 "- 60"

Ngawatesan Saklar

Diwangun, pabrik ayeuna

Siklus Kawajiban

10%

Noise Decibel

≤48 dB

Warna

Hideung

Suhu Operasi

+ 5 ℃ ~ + 40 ℃

Anggo sareng

Suplai listrik, kadali jauh nirkabel / kabel

Tujuanna

Saluyukeun jangkungna TV
SXTL TV Lift drawing

Aksésori Pilihan (jauh nirkabel)

H01

H04

H05

Aksésori opsional (kabel jauh)

HC

HD

H10

Aksésori opsional (kabel jauh)

Aplikasi

Angkat TV SXTL populér dianggo di kantor sareng bumi nembé taun ayeuna. Cara calakan ieu langkung épisién rohangan sareng langkung merenah pikeun dibersihkeun

Pakét & Kiriman

Palabuan FOB: Ningbo / Shanghai

Ukuran Packing: 78 * 25 * 14cm (contona: stroke 500mm)

Unit per karton Ékspor: 1 set

GW: sakitar 7.2kg (sapasang set)

Waktos kalungguhan: 4-5 workday pikeun sampel; 10-20 dinten damel pikeun pesenan ageung

Jaminan

Ti tanggal pangiriman dina 12-bulan, pangguna dina kaayaan normal, kalayan masalah kualitas Angkat TV SXTL anu disababkeun ku kagagalan mékanis atanapi karusakan, pabrik kami tanggung jawab pikeun perawatan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami