Mini Linear Aktuator FD5

Pedaran pondok:

FD5 Linear Actuator nyaéta Sanxing Mini Linear Actuator, éta didesain dina awak kompak sareng ukuran na langkung alit. Ieu seueur dianggo pikeun otomatisasi bumi, kabinet, industri tatanén, industri otomotif, sareng robotika.


Detil Produk

Tanda Produk

Pabrik Sanxing Nawarkeun Anjeun

1 .HARGA LANGSUNG FACTORY.

2. KUALITAS BAGUS.

3. PENGIRIMAN CEPAT JEUNG 7 Dinten.

4. TEU MOQ, 1 PC OKÉ.

5. JAMINAN JAMAN 12-BULAN.

6. Nampi OEM & ODM ORDER.

HH3A7056

Spésifikasi

Tegangan Masukan

12V / 24VDC

Max. Beban

1500N (Push) / 1200N (Tarik)

Laju (Teu aya Beban)

5 ~ 35mm / s

Stroke (S)

25 ~ 1000mm

Min. Jarak Instalasi (A)

Stroke + 105mm

Siklus Kawajiban

15%, lirén salami 17 menit saatos teras-terasan damel 3 menit

Ngawatesan Saklar

Diwangun, prasetél pabrik

Suhu Operasi

-25 ° C ~ + 65 ° C

Kelas Perlindungan

IP54

Panyambung tukang

Teu aya rotasi

Warna

Hideung / Sliver

Ngagambar

FD5 linear actuator drawing

Aplikasi

Aktuator FD5 seueur dianggo pikeun jandéla, kusabab ukuranana alit, janten éta pilihan anu saé pikeun muka jandéla.

212

Aktuator FD5 seueur dianggo pikeun angkat kabinet (sapertos urang kabinet bumbu di dapur) sareng laci. 

212

Ieu seueur dianggo pikeun solar tracker ogé.

2312

Pasar Ékspor Utama aktuator FD5

Asia

Amérika Kalér

Éropa Wétan

Éropa Kulon

Australia

Kadieu

12-bulan saatos jual, pangguna dina kaayaan normal, kalayan masalah kualitas actuator linier anu disababkeun ku kagagalan mékanis atanapi karusakan, pabrik urang tanggel waler pikeun pangropéa.

Bungkusan & Kiriman

Palabuan FOB: Ningbo / Shanghai

Unit per karton ékspor: 12 unit per karton umumna

Diménsi sareng Beurat per unit: Numutkeun ka stroke actuator umumna

Ukuran paking: Numutkeun ka stroke aktuator

Waktos prosés:Umumna éta sakitar 4-5 dinten kerja pikeun sampel. Pikeun pesenan ageung, éta numutkeun jumlah pesanan anu khusus.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami