Eupan Balik Leutik Listrik Aktuator FD5-DW

Pedaran pondok:

Beda antara FD5 sareng FD5-DW Linear Actuator nyaéta fungsi eupan balik poténométerometer. Umpan balik poténsiométer internal ngamungkinkeun pikeun ngendalikeun posisi. Fitur ieu penting pikeun aplikasi anu meryogikeun katepatan. Éta seueur dianggo pikeun otomatisasi bumi, kabinet, tatanén sareng industri otomotif.


Detil Produk

Tanda Produk

Pabrik Sanxing Nawarkeun Anjeun

1. Pabrik HARGA LANGSUNG.

2. KUALITAS BAGUS.

3. PENGIRIMAN CEPAT JEUNG 7 Dinten.

4. TEU MOQ, 1 PC OKÉ.

5. JAMINAN JAMAN 12-BULAN.

6. Nampi OEM & ODM ORDER.

HH3A7060

Spésifikasi

Tegangan Masukan

12V / 24VDC

Max. Beban

900N (Push) / 750N (Tarik)

Laju (Teu aya Beban)

5 ~ 40mm / s

Stroke (S)

30 ~ 1000mm

Min. Jarak Instalasi (A)

Stroke + 140mm

Siklus Kawajiban

10%, lirén salami 18 menit saatos teras-terasan damel 2 menit

Ngawatesan Saklar

Diwangun, prasetél pabrik

Kalayan Poténsiméter

Tiasa eupan balik posisi stroke persis

Suhu Operasi

-25 ° C ~ + 65 ° C

Kelas Perlindungan

IP54

Panyambung tukang

Teu aya rotasi

Warna

Sliver

Ngagambar

FD5-DW

Rincian Produk

Panyambung tukangna didamel babarengan sareng pasualan, liang ningkatna jejeg sareng motor. Bagian ieu didamel tina paduan seng.

HH3A7065

Ieu bédana antara FD5 sareng FD5-DW actuator, salaku aktuator FD5-DW kalayan fungsi potentiometer, bagian ieu langkung kentel.

HH3A7069

Jaminan

Ti tanggal pangiriman dina 12-bulan, pangguna dina kaayaan normal, kalayan masalah kualitas actuator linier anu disababkeun ku kagagalan mékanis atanapi karusakan, pabrik urang tanggel waler pikeun pangropéa.

FAQ

1. Naha anjeun nampi urutan conto produk ieu?

Sumuhun, urutan sampel ditampi.

2. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami gaduh langkung ti 10 taun pangalaman profesional salaku pabrik.

3. Naon cara mayar anjeun?

T / T, Western Union, PayPal, Alibaba (urutan asuransi perdagangan).

4. Sabaraha lami anjeun bakal ngintunkeun barang saatos mesen?

Sacara umum, éta sakitar 4-5 dinten damel kanggo sampel, 10-20 dinten damel pikeun seueur pesen.

Éta numutkeun jumlah pesanan anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami