DC Motor Linear Actuator FD13 IP66

Pedaran pondok:

FD13 Linear Actuator sami sareng aktuator FD1, bédana pangbadagna nyaéta rating IP. Aktuator linier FD13 nyaéta ku rating-protéksi lingkungan-IP66 anu luhur sareng noise low. Aktuator linier IP66 ieu dirancang pikeun tahan lebet lebet lengkep sareng perlindungan tina paparan cai. Ieu seueur dianggo pikeun médis, jati, automasi bumi sareng industri, contona ranjang médis, korsi gigi.


Detil Produk

Tanda Produk

Pabrik Sanxing Nawarkeun Anjeun

1. Pabrik HARGA LANGSUNG.

2. KUALITAS BAGUS.

3. PENGIRIMAN CEPAT JEUNG 7 Dinten.

4. TEU MOQ, 1 PC OKÉ.

5. JAMINAN JAMAN 12-BULAN.

6. Nampi OEM & ODM ORDER.

4I6A8447

Spésifikasi

Tegangan Masukan

12V / 24VDC

Max. Beban

6000N (Push) / 4000N (Tarik)

Laju (Teu aya Beban)

5 ~ 25mm / s

Stroke (S)

100 ~ 500mm

Min. Jarak Instalasi (A)

stroke + 175mm

Siklus Kawajiban

10%, lirén salami 18 menit saatos teras-terasan damel 2 menit

Ngawatesan Saklar

Diwangun, prasetél pabrik

Suhu Operasi

+ 5 ° C ~ + 40 ° C

Kelas Perlindungan

IP66

Panyambung tukang

90 ° rotasi sayogi

Warna

Hideung / Abu-abu

Ngagambar

1

Aliran Produksi

production flow

Bewara pikeun mesen

(1) Punten pasangkeun modél aktuator linier, stroke, panjang ditarik, kapasitas beban, kagancangan sareng tegangan. Upami pangguna ngagaduhan sarat khusus dina panggunaan data lingkungan sareng téknis, pabrik kami ogé tiasa ngarancang pikeun anjeun, sareng anjeun kedah nunjukkeun sarat anu khusus nalika mesen.

(2) Upami pangguna peryogi aksesoris aktuator linier, sapertos kotak kontrol, catu daya sareng kadali jarak jauh, pabrik urang tiasa nyayogikeun set lengkep, éta ogé tiasa dipasihan nyalira. 

(3) Ti tanggal pangiriman dina 12-bulan, dina kaayaan normal, kalayan masalah kualitas aktuator linier disababkeun ku kagagalan mékanis atanapi karuksakan, pabrik kami jawab pangropéa.

RFQ

1. Naha aktuator FD13 tiasa dianggo di luar panto?

Leres, hujan teu kunanaon, langkung saé henteu dianggo di handapeun cai.

2. Dupi abdi mésér conto pikeun nguji heula?

Leres, 1 sampel ditampi.

3. Ngeunaan aktuator FD1 sareng FD13, mana anu langkung saé?

Upami anjeun nganggo dina panto, kami nyarankeun anjeun nganggo aktuator FD1, maks. kapasitas beban nyaéta 6000N, sami sareng FD13, janten langkung épéktip. Upami anjeun nganggo éta di luar panto atanapi meryogikeunana waterproof, FD13 mangrupikeun pilihan anu saé, tapi harga na langkung saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami