DC Linear Actuator Electric FD1

Pedaran pondok:

Aktuator FD1 mangrupikeun produk terlaris urang. Pilihan anu idéal pikeun seueur proyek, utamina jati. Éta maks. kapasitas beban nyaéta 6000N sareng sareng noise low. Ieu seueur dianggo pikeun jati, médis, manufaktur sareng automasi industri, contona korsi pijet, ranjang rumah sakit, sareng korsi gigi.


Detil Produk

Tanda Produk

Pabrik Sanxing Nawarkeun Anjeun

1. Pabrik HARGA LANGSUNG.

2. KUALITAS BAGUS.

3. PENGIRIMAN CEPAT JEUNG 7 Dinten.

4. TEU MOQ, 1 PC OKÉ.

5. JAMINAN JAMAN 12-BULAN

6. Nampi OEM & ODM ORDER.

HH3A7005

Spésifikasi

Tegangan Masukan

12V / 24VDC

Max. Beban

6000N (Push) / 4000N (Tarik)

Laju (Teu aya Beban)

3 ~ 40mm / s

Stroke (S)

26 ~ 1000mm

Min. Jarak Instalasi (A)

Stroke + 160mm

Siklus Kawajiban

10%, lirén salami 18 menit saatos teras-terasan damel 2 menit

Ngawatesan Saklar

Diwangun, prasetél pabrik

Suhu Operasi

-20 ° C ~ + 40 ° C

Noise Decibel

≤48 dB

Kelas Perlindungan

IP44

Panyambung tukang

90 ° rotasi sayogi

Warna

Hideung / Abu-abu

Fitur Pilihan

Pilihan énkoder

Ngagambar

212

Pilihan konektor payun

Upami henteu aya sarat ngeunaan éta, urang nganggo jinis biasa ① umumna.

1

Pilihan Pungkur Konektor

Upami henteu aya sarat ngeunaan éta, urang nganggo jinis biasa ④ umumna.

2121

Catetan pamasangan

(1) Pariksa naha kabel listrik saluyu sareng sarat prinsip listrik sareng tegangan catu daya leres. Teganganna ditingalikeun dina labél kotak kontrol.

(2) Pariksa naha kadua tungtung pamasangan aktuator liniér nangtung, naha fulcrum dikemas ogé.

(3) Nalika kakuatan disambungkeun, parios naha agénsi perjalanan actuator linier berpungsi leres sareng handset.

Aliran Produksi

production flow

Aplikasi

Aktuator FD1 seueur dianggo pikeun sofa listrik sareng korsi angkat, nganggo sasarengan sareng kotak kontrol Sanxing / Adaptor sareng kadali jarak jauh.

212 (1)
212 (2)

Aktuator FD1 seueur dianggo salaku pembuka jandela.

212 (3)
212 (4)

Aktuator FD1 seueur dianggo pikeun ranjang rumah sakit.

212

Jaminan

Ti tanggal pangiriman dina 12-bulan, pangguna dina kaayaan normal, kalayan masalah kualitas actuator linier anu disababkeun ku kagagalan mékanis atanapi karusakan, pabrik urang tanggel waler pikeun pangropéa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami