Tentang Kami

Yuyao Sanxing Mékanis & Eléktro Téhnologi Co., Ltd.nyaéta perusahaan gabungan-saham anu ngahijikeun produksi, panilitian sareng pamekaran produk éléktromekanis. Perusahaan utamina ngahususkeun kana panilitian, pamekaran sareng manufaktur aktuator linier, kotak kontrol, sistem take-off sareng badarat tipi, sistem angkat jati sareng produk sanésna, sareng laun-laun ngabentuk khusus, produksi skala ageung.

Produk seueur dianggo dina sofa listrik, korsi pijet, korsi gigi, ranjang médis listrik, ranjang traksi, konter gerakan tivi, jati sareng gerakan anu sanés peryogi agén panerapan gerak linier dina kasempetan éta. Gampang pisan dipasangna. Éta parantos lulus Sértipikasi CE Éropa sareng saluyu sareng sarat diréktif EU ROHS. Éta seueur dianggo dina luang, mebel, bahan kimia, médis, sareng bidang sanés.

Kami gaduh grup anu gagah, inovatif sareng ngahiji. Kalayan téknologi anu dimekarkeun ti luar negeri, bahan baku mérek terkenal sareng usaha pengkuh kami, produk kami ngahontal kualitas anu saé. Wilujeng sumping di perusahaan urang pikeun ningali sareng masihan kami saran konstruktif.

Sertipikat