Produk unggulan

TENTANG KAMI

  • aboutus

Yuyao Sanxing Mékanis & Eléktro Téhnologi Co., Ltd. nyaéta perusahaan gabungan-saham anu ngahijikeun produksi, panilitian sareng pamekaran produk éléktromekanis. Perusahaan utamina ngahususkeun kana panilitian, pamekaran sareng manufaktur aktuator linier, kotak kontrol, sistem take-off sareng badarat tipi, sistem angkat jati sareng produk sanésna, sareng laun-laun ngabentuk khusus, produksi skala ageung.

 

Daérah Aplikasi